swag

så här ska min son se ut :')

Revenge? No, i'm to lazy. I'm just gonna sit here and let karma fuck you up!



jahapp, då hatar alla mig utan anledning.. Igeeen!!

rubriken talar för sig själv! >:( är inte på bra humör just nu kan jag säga! förlåt för att jag inte har uppdaterat på typ ett år men det har varit lite skit så har inte haft tid!
pusselipuss

Tired of trying, sick of crying, yeah I'm smiling, but inside I'm dying.

Jag vet hur tårar smakar, hur läppar ler och jag vet hur kroppen skakar när man inte orkar mer..

japp..



Fotboll i mitt hjärta!

japp, snart fotbollsträning! älskar verkligen fotboll! sitter just nu och lyssnar på musik, har precis fått en iPhone 3gs som lånetelefon eftersom min xperia helt har fuckat upp sig (ursäkta språket men jag hatar den verkligen). ska snart käka fiskpinnar..
(dålig bild men who cares?)
puss pussgurkor sov gott

april april

hejsan! har gått på en massa skämt idag! sen lurade jag min kompis att jag hade brutit benet.. hon gick på den, herregud.. ska snart käka och då har jag ett litet skämt på g.. kan ju inte säga det tyvärr men jag hoppas dom går på de! asså, nu har jag en sån där känsla när man bara vill ha kläder för att man inte har ett piss hemma! fast ska nog köpa lite skit i veckan :)
puss o kram

godmorgon mina små bajskorvar

tjenis penis! har precis vaknat och sitter och äter frukost. kiwi, macka och fanta exotic.. nam, nam! nejmen sitter och kollar på tv på något jätte skumt program, jag vill göra något kul idag men kommer inte på vad! ska kanske vara med lite kompisar tror jag :) nu måste jag hoppa in i duschen men här kommer en liten bild på mina pojkvänner i går på "The 2012 Kids' Choice Awards"




puss puss

RSS 2.0